miercuri, 14 februarie 2018

Happy Valentine's Day


Lectură aplicativă și terapeutică.


Ești singur/singură, nu ești implicat într-o relație amoroasă?Te simți singur, în timp ce prietenii tăi au partener/parteneră? Vei avea posibilitatea la sfârșitul postării, să te autoevaluezi printr-un test.

Vei afla răspuns la următoarele întrebări:

1. De ce ești singur/singură?

2. Cît de pregătit ești, să întîlnești persoana iubită?

3. Cum să atragi iubirea în viața ta?

Omul are nevoie de iubire. Fiecare persoană, chiar dacă are un serviciu, casă, prieteni, la un moment dat se poate simți singur. Omul are nevoie de o persoană apropiată sufletului. Multe persoane se întreabă: De ce sunt singur/singură și nu sunt implicată într-o relație amoroasă?Eu am nevoie de iubire...sunt si eu om. Toate răspunsurile se află în interiorul nostru.

Cauzele principale, de ce o persoană nu este implicată într-o relație amoroasă, deși își dorește acest lucru.

1. În trecut ai fost implicat/implicată într-o relație amoroasă, care ți-a provocat durere și suferință. După un timp ai început să crezi că, toți bărbații/femeile sunt la fel. Aceste fraze te limitează, tu începi să întîlnești, să observi și să vezi doar așa fel de persoane,care seamănă cu partenerul/partenera din trecut. Fiecare eșec din viață este o experință, care ne ajută, să devenim mai înțelepți, mai puternici, mai rezistenți. Dacă nu te-ai împăcat cu trecutul, nu vei avea parte nici de prezent. Pentru a te elibera de gândurile negative este nevoie să închizi ochii și să te întrebi: Oare ce am învățat din această relație amoroasă? Privește acest trecut ca o experință din viață, ca o pagină din cartea vieții și scrie o pagină nouă. Trăiește liber și fii fericit!Nu te limita...Totul ce se face, se face spre bine!

2. Nu ești pregătit să primești iubirea în viața ta.

A fi pregătit înseamnă să te deschizi altui om, să fii sincer cu tine însuți și cu el. Dacă îți este frică, să simți durere sau dezamăgire, deja ești programat negativ. Aceste gânduri, vor îndepărta persoanele de lângă tine. Eliberează-te de frică și îndoieli!Gândește pozitiv,deschide inima și sufletul!Fii pregătit pentru a primi iubirea în viața ta

3. Lipsa iubirii față de sine

În primul rând este nevoie să îți schimbi atitudinea față de sine.Totul ce crezi despre tine, se reflectă în exterior. Încetează să te înjosești: El/Ea este mai deștept, mai elegant, mai bogat,mai frumos etc. decât mine. Scrie o listă cu toate defectele și calitățile tale, apoi începe să transformi defectele în calitați. Nu te compara cu alții, ci compară-te cu tine însuți, ca să observi cât de mult te-ai schimbat. Nu poți iubi un om, dacă nu te-ai iubit pe tine.

Cum să atragi iubirea în viața ta?

1. Zâmbește: Începeți ziua cu zâmbetul pe față, zimbiți pentru a atrage energia și gândurile pozitive în viața dumneavoastră. Veți atrage oameni, evenimente și trăiri pozitive,atitudinea dumneavoastră va fi optimistă.

2. Dezvoltarea personală: Dacă atunci când te afli singur te plictisești de tine, atunci și persoanele din jurul tău nu vor fi interesate de tine. Caută să te dezvolți fii, curios și curajos, să descoperi și să afli lucruri noi. Citește, călătorește, învață, scrie...Începe un nou hobby.

3. Fiecare persoană este unică: Fiecare dintre noi este unic în felul în care el are capacitatea sa naturală să fie. Noi suntem diferiți, vorbim și acționăm după propia experință de viață, modul de gândire. Apreciați-vă fiecare dintre noi are o gândire creatoare, fiecare persoană vede lumea în felul ei. Iubirea este sentimentul care unește persoanele împreună.

4. Eliberați-vă de emoțiile nagative din trecut: Eliberați-vă de ură, invidie, tristețe,răzbunare etc. anume aceste emoții împiedică să aveți a viață fericită plină de iubire. Credința, rugăciunea, iertarea sunt armele împotriva gândurilor negative.

5. Autoevaluare:

Răspunde la întrebări:

1 Ce înseamnă iubirea?

2.Ce înseamnă să dăruiești iubire?

3.Îmi este frică să mă deschid unei persoane?

4.Mă consider o persoană unică?

5.M-am eliberat de emoțiile negative din trecut?

6.Ce vreau cu adevărat?

7.Cât de des zâmbesc?

8.Există relație ideală?

9. Care îmi sunt calitățile și defectele?

10. Mă plictisesc când sunt singur/singură acasă?


Cu drag pentru voi,

Kate

2 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună seara! 🙂 Sunt fascinată de răspunsurile primite în aceste texte, unde vorbiți despre relații, dar nu numai. Aceste descrieri, detaliate, m-au făcut să privesc din altă perspectivă oamenii. Este adevărat tot ce ați spus. Iubirea este o Taină Sfântă, iar aceasta apare numai atunci când noi ne-am eliberat de trecut, traume, sau frici. Aceste lucruri se pot diminua numai după ce învățăm să ne iertăm pe noi mai întâi, ne iertăm trecutul, ne iertăm persoanele care ne-au adus efecte negative prin acțiunile lor asupra noastră. Iar pe lângă asta, iertarea este necesară pentru a putea trăi cu adevărat și conștient prezentul, fără a simți acea teamă sau presiune în interior. De multe ori oamenii, sunt influențați să ia ceea ce este mai rău dintr-o experiență și să o transmită mai departe. Aici vedem faptul că omul întotdeauna are de învățat, însă el niciodată nu va atrage în viața asta, dragostea și iubirea adevărată, până când nu va începe să se ierte, să se respecte și să se iubească. Dar de ce se întâmplă așa? Motivele sunt multe, dar în general atunci când noi doar judecăm persoana care ne-a făcut rău, nu facem decât să rămânem în același stadiu. Așadar, atragem în continuare persoane care aduc efecte negative. Societatea, a contribuit la creearea unui ideal, însă dacă stăm să analizăm în profunzime, putem observa că de-a lungul anilor, în această societate, s-au provocat anumite daune. De ce? Este simplu, totul se datorează din cauza apariției claselor sociale, iar aici oamenii au abuzat de aceste tipologii. Așa s-au format rasismul, discriminarea și multe altele. Astfel din cauza spiritului de judecată, a lipsei de educație, am ajuns mulți dintre noi să ne fie teamă să oferim iubirea din care am fost creați. Dar de ce ne este frică? Să nu fim judecați, să nu fim tratați așa cum ne dorim și să nu fim răniți! Dacă vrem să fim tratați ca atare, trebuie să începem să ne oferim noi mai întâi acestea. Abea apoi vom ști și cum să le oferim, dar mai ales cum să le prețuim. De ce? Pentru că orice om care nu știe sa ofere iubire și prețuire nu le va vedea niciodată valoarea lor adevărată. Iar aici nu mă refer la partea materială. Revenind la aceste studii făcute de dumneavoastră, mă ajută să îmi deschid atât inima dar și mintea. Cu atât mai mult, îmi oferă o altă perspectivă asupra 'iubirii', 'vieții' sau a 'timpului. Vă mulțumesc încă o dată. 🦋💗

    RăspundețiȘtergere

Puteți posta comentarii și ca Anonim!

Happy Valentine's Day

Lectură aplicativă și terapeutică. Ești singur/singură, nu ești implicat într-o relație amoroasă?Te simți singur, în timp ce prietenii...