marți, 23 august 2016

Curcubeul sufletului


Curcubeul există, fiind format din raze de soare și picături de ploaie. El există, fiind puntea de legătură între două lumi.

Picăturile de ploaie cad, iar cuvintele se transformă în adevăr.




Fii liber,respiră,trăiește,iubește. Lucrurile se întâmplă,ele vin și pleacă. Unele rămân să existe în viața noastră sub formă de amintiri, iar altele sunt alături în interiorul nostru ca o binecuvântare divină! 

În interiorul nostru există raza luminii,ea strălucește ca soarele. Lumina poate să se transforme în curcubeu, fiind o parte a sufletului. Sinceritatea este formată din picături de apă, care se acumulează în interiorul ființei noastre. Picătură cu picătură,se ivește marea sufletului, în care se oglindește soarele și atunci lumina pătrunde în interiorul acestei mări.
     Când avem o minte sănătoasă și un suflet curat, totul ce observăm în jurul nostru ne farmecă. Copiii sunt cei care se simt liberi să descopere lumea, ei sunt cei care cu cea mai mare intensitate simt prezenta curcubeului din sufletul lor. Respiră, lasă ca corpul tău să se relaxeze,fii liniștit, Simte curcubeul și zîmbește. Aceasta poate fi o oportunitate unică de a înțelege ce se întîmplă în interiorul tău. Oprește orice gînd, eliberează mintea de această povară și simte cum cu fiecare clipă te relaxezi. Această stare meditativă are puterea să trezească sufletul tău la viață și să apară curcubeul, fiind un semn al Iubirii și Fericirii Eterne.
   Curcubeul sufletului-este aura care atrage sau invers respinge oamenii din jurul tău, totul ce înseamnă charismă poate fi : gînduri, emoții, sentimente, moralitate, onoare și multe alte calități ce se află în interiorul acestei aure. Noi ne naștem cu curcubeul în suflet, însă ușor îl putem pierde în timp, fără el noi nu suntem capabili să simțim Iubirea, sau să ne bucurăm cu adevărat, noi doar supravețuim rătăciți prin lume. Astfel, apare un sentiment,o senzație sau un gînd neînțeles care ne motivează să ne aflăm în căutarea unui lucru, pe care îl găsim și de fiecare dată îl pierdem sau aflîndu-ne la un pas distanță, atunci cînd ne apropiem el dispare.
   Curcubeul sufletului este puterea interioară pe care nu o poți ascunde.De aceea, doar cînd o persoană este alături de tine, tu poți observa puterea interioară sau lipsa ei. Oamenii cu o putere interioară sunt puternici iar cei care sunt lipsiți de această putere sunt considerați a fi slabi. Însă eu cred, că cei slabi, de fapt, sunt cei care nu mai simt in interiorul său prezența curcubeului, ei văd lumea alb-negru și s-au pierdut in labirintul tristeții și durerii. Dacă în viața noastră nu există Credință și Lumină atunci curcubeul sufletului dispare. Din păcate, mulți trăiesc în ceață, fară a vedea curcubeul care se află pe Cer.
   Facerea 9, 16: „Va fi deci curcubeul Meu în nori şi-l voi vedea, şi-Mi voi aduce aminte de legământul veşnic dintre Mine şi pământ, şi tot sufletul viu din tot trupul ce este pe pământ!“
    Curcubeul este simbolul alianţei între Dumnezeu şi oameni, semnul unei noi creaţii, ocrotită de bunăvoinţa divină. 
   Atâta timp cât îți construiești o inimă frumoasă și o minte sănătoasă , durerea va dispărea și curcubeul sufletului va reînvia.

Cu drag pentru voi, Kate



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Puteți posta comentarii și ca Anonim!

Happy Valentine's Day

Lectură aplicativă și terapeutică. Ești singur/singură, nu ești implicat într-o relație amoroasă?Te simți singur, în timp ce prietenii...