miercuri, 16 august 2017

Viața nu are nimic împotriva omului...


Viața nu are nimic împotriva omului...
M-am certat cu soarta pentru toate jocurile necunoscute, în care deveneam personajul principal pentru a înțelege mai tîrziu că cearta, de fapt,niciodată cu adevărat nu a existat. 
Viața nu are nimic împotriva omului, ceа care se opune, de fapt, si nu acceptă de cele mai multe ori realitatea este mintea, care generează gînduri. 
La iveală apar tainele sufletului: dorințe ascunde, frici negate, cuvinte îngropate în tăceri profunde,care schimbă imaginea vieții. 
Acum, chiar dacă cei avea curajul de a face un pas în trecut,vei observa cu siguranță, cît de multe lucruri s-au schimbat: Nu mai gîndesti ca înainte, comportamentul si acțiunile tale erau conectate la acest mod de a gîndi si interacționa cu lumea.
Dar, cît de ciudat nu ar suna, cînd călătorești în timp,de fiecare dată apare o nostalgie a vremurilor ce au trecut. Ele au reusit să lase amprente pe inimă si urme de pasi în suflet, care vor schimba soarta omului, cursul vieții si modul de gîndire 
Kate

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Puteți posta comentarii și ca Anonim!

Happy Valentine's Day

Lectură aplicativă și terapeutică. Ești singur/singură, nu ești implicat într-o relație amoroasă?Te simți singur, în timp ce prietenii...